Kiezers Bedankt!

0
2088

Het stof begint neer te dalen en de uitslagen zijn -zo goed als- definitief.

Graag bedanken wij iedereen die ons een warm hart toedraagt en gisteren een LAS rondje heeft roodgekleurd. Jullie vertrouwen geeft ons de energie om de komende vier jaren met onverminderde inzet door te gaan op de ingeslagen LAS weg.

Met de uitslag ligt er een puzzelstuk van interessante omvang. Ook wij zijn benieuwd hoe de stukjes in elkaar gelegd gaan worden. Uiteraard zullen wij vanuit onze speerpunten daarbij alle registers opentrekken om aan dat proces een bijdrage, maar ook sturing te geven.

Nogmaals onze dank. Wij spreken elkaar hopelijk snel weer.  Zoals altijd, voor jullie input en o.a. expertise op actuele of andere zaken waar gemeente en/of politiek een rol kunnen spelen!

Fractie en bestuur van Lokaal Anders Soest

LAAT EEN REACTIE ACHTER