Goed idee van betrokken Soesters minzaam weggegooid.

2
1592

Gemeente doet geen nader onderzoek omdat er net 10.000 grijze bakken gekocht waren. Op 15 februari komt dit onderwerp in de opiniërende raad en worden de plannen van betrokken Soesters naar alle waarschijnlijkheid in de papiercontainer afgevoerd.

 

2 REACTIES

  1. Ik ben Erik. Ik heb ook vier bakken voor mijn huis staan. Daar ben ik heel erg blij mee. Geen plastic zakjes meer die openscheuren. En al die bakken zitten echt helemaal vol als ze opgehaald worden.

    Moet het weer in plastic zakjes en dan al die zakjes in 1 kliko? Dan zullen er nog precies evenveel vuilniswagens rijden als nu, want die kliko’s raken dan veel eerder vol natuurlijk. Alleen moet er dan na het ophalen nog gescheiden worden ook. Jammer, jullie goede idee is niet zo heel erg goed!

    • Hoi Erik, Dank voor je reactie. Het idee komt van een groep Soesters die dit als alternatief aandragen en waar de gemeente naar onze mening wel erg vlotjes overheen stapt. Wij hebben 2 voorbeelden waar dit systeem al enige tijd naar tevredenheid werkt. De zorg van LAS is het, dat de gemeente iets bedenkt en initiatieven en/of ideeën van inwoners niet serieus neemt. Met vriendelijke groet en blijf vooral reageren. peter ter velde Voorzitter LAS.

LAAT EEN REACTIE ACHTER