LAS-ers kiezen Hans Boks als lijsttrekker

0
1478

Hans Boks is voor de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart opnieuw verkozen als lijsttrekker van Lokaal Anders Soest (LAS). Bij de verkiezingen in 2014 was Hans eveneens de nummer één van LAS.

Na de eerste termijn staat Hans Boks in de startblokken voor de volgende vier jaar in de Soester(bergse) politiek. De Afgelopen vier jaar heeft LAS in de gemeenteraad onmiskenbaar zijn stem laten horen en de Soester inwoner op duidelijke wijze vertegenwoordigd. Dat heb ik niet alleen gedaan. Lokaal Anders Soest bestaat uit een team van betrokken Soesters die als geen ander altijd eerst goed luisteren naar wat er leeft in de verschillende wijken binnen de gemeente en op grond daarvan handelen. “Onze mensen zijn actief in het verenigingsleven, in wijken en in buurten. Zij gaan de straat op om het gesprek met de Soesters aan te gaan.”

Hans Boks kijkt uit naar de komende raadsperiode: ,,Er valt nog zoveel meer te doen voor Soest en Soesterberg. Ik ben dan ook heel blij dat mijn LAS-collega’s mij opnieuw verkozen hebben tot lijsttrekker. Het programma van LAS zal naar verwachting veel inwoners van Soest aanspreken. Met heldere speerpunten willen wij de boel wakker schudden, wakker houden en altijd eerst echt goed luisteren naar de inwoners.

De inwoners van Soest moeten mogelijkheden geboden worden om te wonen in een omgeving die duurzaam wordt ingericht. Ons dorp moet kansen bieden voor een vitale leefomgeving. Het is prettig wonen in Soest en dat moet in de toekomst zo blijven! Wij willen het overleg aan gaan en niet met de hakken in het zand en met de koppen tegenover elkaar staan. Als geen ander willen we kritisch maar constructief blijven samenwerken met andere politieke partijen, het verenigings- en bedrijfsleven en vooral ook met inwoners. Kortom: proactief contact zoeken,
de straat op m
et respect voor elkaars opvattingen en meningen.

Wanneer belangen van de inwoners op het spel staan zullen wij niet schromen om de degens kruisen. We worden daarom ook wel eens LAStig genoemd. Dat zijn we ook regelmatig, vooral als procedures niet goed of snel genoeg gaan. We blijven dan ook strijden tegen bureaucratie die een eenvoudige en pragmatische handeling in de weg staat.”

V.l.n.r. op de foto: Hans Boks, Marianne Krom-de Ron, Peter van den Brink en politiek routinier Ab Hooijer, respectievelijk de nummers 1,3,4 en 2 op de LAS Kandidatenlijst.

LAAT EEN REACTIE ACHTER