Ab Hooijer keert bij LAS terug in de politiek

0
2097

In de lokale politiek is Ab Hooijer geen onbekende. Na een periode waarin hij wat afstand nam, heeft Ab besloten terug te keren en wel bij Lokaal Anders Soest.

Vanuit het gevoel dat zaken in de Soester(bergse) politiek anders en beter moeten kunnen is hij in gesprek gekomen met Hans Boks, fractievoorzitter van LAS.  Beiden waren het over de speerpunten van LAS snel eens. In Ab’s eigen woorden  “Mag het wat spannender in Soest?”  en “Wanneer wordt de Soester echt serieus genomen?” Op de vraag waarom hij gekozen heeft voor een lokale partij antwoordt Ab, “De  landelijk politiek kent een volledig andere problematiek en ook dynamiek dan wat er op lokaal vlak speelt. Ik wil graag voor de volle 100% bijdragen aan resultaat waar Soesters iets van terug zien. Dat heb ik bij LAS gevonden en daar zet ik me graag voor in”.

Ab heeft een zeer brede achtergrond in het onderwijs en heeft jarenlang jongeren in een achterstandspositie begeleid naar een (her)start in het leven. Ab is geen onbekende in de politiek. Hij vervulde zowel bestuurlijke- als politieke taken bij een grote landelijke partij.

LAAT EEN REACTIE ACHTER