Opmerkelijke eensgezindheid onder Soester(berger)s

0
1859

Vanuit ons principe dat inwoners moeten worden betrokken voordat de politiek standpunten inneemt heeft LAS afgelopen maandag (25 september) een 20-tal inwoners op bezoek gehad. De vraag aan hen was; Geef ons de thema’s die boven aan de lijst moeten staan voor de Soester politiek in de komende jaren.

Betrokken Soesters in de weer met actie-items voor Soester politiek

Gevolg; een zeer inspirerende avond met enthousiaste inwoners, soms leidend tot diepgaande discussies. Wat voor ons als voorlopige conclusie helder werd, is dat op enkele hoofdthema’s grote consensus bestaat. De resultaten worden dit moment door de fractie en het bestuur stuk-voor-stuk bestudeerd. Binnenkort is dat werk achter de rug en  zal een brede terug-koppeling naar LAS deelnemers en andere belangstellenden plaatsvinden. Ook geïnteresseerd? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Nogmaals dank aan de deelnemers! We kijken terug op een zeer geslaagde avond die om herhaling vraagt.

Nieuw elan in de lokale politiek, Lokaal Anders Soest !

LAAT EEN REACTIE ACHTER