LAS en de Sporthal

0
1599

LAS en de Sporthal

Het college van Soest wil een sporthal bouwen in Overhees. Ondanks fel protest van veel bewoners en ondanks de erkenning dat er veel is mis gegaan bij het betrekken van de bewoners gaat het college en de college partijen voort op de ingeslagen weg.

LAS snapt hier niets van. Er zijn veel mogelijke alternatieven  en er is tijd voor een afgewogen beslissing. Een sporthal staat er voor 50 jaar, daar mag je wel even over nadenken. Wij hebben alternatieven aangedragen maar het lijkt aan dovemansoren gericht. De bewoners van Overhees staan in de kou, zij worden niet gehoord en dat kan en dat mag niet.

Een van onze uitgangspunten is: Wij zijn samen Soest. Dat betekent dat u er op kunt rekenen dat wij u meer en beter betrekken bij belangrijke beslissingen.

En dat is een afspraak

 

Soest is anders, wij zijn anders

 Lokaal Anders Soest

Amendement Locatiekeuze nieuwe sporthal RV 17

LAAT EEN REACTIE ACHTER