Wat is het verschil tussen Lokaal Anders Soest en de rest?

0
1013

Gepubliceerd: 10/03/2014

Elke vier jaar stuivertje wisselen tussen de partijen van de meeste bomen en die van de meeste stenen. Er zijn telkens zoveel rekeningen te vereffenen, dat een goede samenwerking in de raad welhaast onmogelijk is. Een oppositie die, getergd door het terugdraaien van eerdere besluiten, slechts één doel heeft: het college wegsturen. Van beide kanten wordt het belang van inwoners ondergeschikt gemaakt aan het eigen politieke belang. En dat lijkt gewoon door te gaan! Uw stem kan dat voorkomen.

  • LAS wil deze verstikkende tegenstelling doorbreken.
  • LAS gaat de echte verbindingen tot stand brengen, niet alleen luisteren maar ook doen.
  • LAS: supporter van sport – zorgzaam voor de zorg – werken aan lokaal werk!

LAAT EEN REACTIE ACHTER