Veranderen én verbinden, dat is LAS

0
1018

Gepubliceerd: 07/03/2014

Veranderen én verbinden, dat is LAS

Lokaal Anders Soest staat voor veranderen en verbinden. Het veranderen van het politieke leefklimaat door als politiek verbindingen te leggen met de inwoners, ondernemers en Soester instanties, zoals bijvoorbeeld de stichting Balans, die vele taken uitvoert in opdracht van de gemeente.

Via Twitter zegt Leefbaar Soest “Stichting Balans mag best minder subsidie krijgen”. Op de vraag van LAS waarop dit is gebaseerd, komt geen inhoudelijk antwoord. Uitsluitend vooroordelen, onjuiste beweringen en loze kreten.

Deze Twitter discussie wordt gevoed door ongefundeerde onderbuikgevoelens en levert geen enkele bijdrage aan het vinden van de juiste oplossingen.

Lokaal Anders Soest onderkent de financiële zorgen, bij de inwoners maar ook bij de gemeente. Minder besteden mag niet leiden tot afbraak van noodzakelijke zorg en ondersteuning. Vooral waar het gaat om het sociale domein, vindt LAS dat zorgvuldigheid geboden is.

Lokaal Anders Soest is ervan overtuigd dat het ook in de zorg effectiever en efficiënter kan en moet. Maar wel met beleid, overleg en met oog voor de effecten op mensen.

Om dit concreet te maken: Als een bezuiniging op de jeugdzorg leidt tot meer overlast en meer politie inzet met dus hogere kosten dan is het dus een verkeerde bezuiniging.

Lokaal Anders Soest gaat verstandig bezuinigen met als motto: Slim uitgeven leidt tot lagere lasten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER