Lijsttrekkers debat Cosbo

0
1034

Gepubliceerd: 18/02/2014

Op dinsdagmorgen 18 februari organiseerde COSBO een lijsttrekkersdebat. Doelstelling voor COSBO was het horen welke partij een goede agenda heeft voor senioren.

Alhoewel de intenties goed waren, is het niet echt een debat geworden. Uiteindelijk is er maar één onderwerp besproken en dat is de huisvesting voor senioren.

Iedereen leek het met elkaar op hoofdlijnen wel eens te zijn. Wat wel duidelijk geworden is, is dat GGS, DSN en het CDA zeer hechten aan de rode contouren. Lokaal Anders Soest heeft daarover een andere mening.

LAS vindt dat met behoud van het huidige karakter van Soest bouwruimte gevonden moet worden. Deels binnen, maar ook buiten de rode contouren ( bouwgrenzen) liggen daartoe kansen. Vanzelfsprekend dienen de voors en tegens goed tegen elkaar afgewogen te worden. LAS hecht namelijk ook aan het groene karakter van Soest.

LAAT EEN REACTIE ACHTER